terre solide

ZOMERWORKSHOP


CREATIVITEIT VANUIT HET LIJF ONDER DE AMBERBOOMTijdens deze creatieve focusingworkshop wordt de brug geslaan tussen Focusing en creativiteit in de feeërieke tuin van 't Ambernest in Merelbeke. De inspirerende groene omgeving vormt het creatieve vertrekpunt voor de workshop.


Waar we tijdens een focusingproces dikwijls gebruik maken van woorden om onze lichamelijke gewaarwording – ook wel ‘Felt Sense’ genoemd – te symboliseren, verkennen we tijdens deze workshop aan de hand van gerichte instructies de mogelijkheden van creatief materiaal om ons op een nonverbale, universele manier uit te drukken.


De workshop staat open voor iedereen met een basiskennis in Focusing. Tijdens de workshop laten we ons creatief inspireren door het leven in de tuin van 't Ambernest. De werkvorm is op die manier opgevat dat je niet creatief aangelegd hoeft te zijn om deel te kunnen nemen aan de workshop. Je zal vrij kunnen kiezen tussen verschillende creatieve media - kleurpotloden, stiften, waskrijt, klei,... - al dan niet in combinatie met schrijven, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur op het moment zelf.


Praktisch:


Nieuwe data voor 2024 worden later aangekondigd


In de tuin van 't Ambernest in Merelbeke, Flora


Voor wie? Voor iedereen met een basis in Focusing

Wie deelneemt aan de kennismakingsworkshop in de voormiddag kan aansluitend deze workshop meevolgen en zelf een lunch voorzien om ter plaatse te picknicken.


Kostprijs: 50€, inclusief drankje en hapje en het gebruik van creatief materiaal

Wie deelneemt aan de kennismakingsworkshop in de voormiddag betaalt 90€ voor beide workshops samen.


Meer info of inschrijven? Mail naar isolde@terresolide.be